Vrátí se keltský tygr? - Francová, Olga
Negatívne informácie o súčasnej ekonomickej situácii Írska, ktoré pred pár rokmi zaznamenalo veľký skok v transformácii. Faktory írskeho úspechu. Podceňovaná demografia. Finančná kríza a pád tigra.