Miera technickej efektívnosti slovenských a českých bánk - Grmanová, Eva
Analýza miery technickej efektívnosti slovenských a českých bánk v roku 2011, určenie poradia bánk a testovanie štatistickej významnosti rozdielu priemernej technickej efektívnosti v skupine všeobecných a špecializovaných bánk - stavebných sporiteľní a hypotekárnych bánk.