Koordinovanie rozvoja cestovného ruchu v regióne - Michálková, Anna, 1968-
Aspekty vývoja slovenského cestovného ruchu v oblasti koordinácie jeho rozvoja po roku 1989 a po transformácii ekonomiky SR na trhové hospodárstvo.