Aplikácia Grangerovho testu na skúmanie kauzality verejného dlhu a ekonomického vývoja krajiny - Mihóková, Lucia
Aplikácia Grangerovho testu na skúmanie kauzality verejného dlhu a ekonomického vývoja v krajinách V4 v období 2000-2012.