Spolupráca s ministerstvom hospodárstva SR - Šípoš, Július
Možnosti spolupráce MH SR a ÚPV SR pri implementácii navrhnutých opatrení v rámci Stratégie inteligentnej špecializácie. Stratégia S3 SR na roky 2014 až 2020 a program na podporu zlepšenia podmienok na podávanie patentových prihlášok. Slovensko a inovácie v rámci Európy.