Zaujalo nás keď inovácie stimulujú podnikanie - Vašková, Eva
Projekt FORT (Fostering continuous Research and Technology application), financovaný v rámci programu Európskej únie. Hlavnými cieľmi projektových aktivít je lepšie prepojenie akademického prostredia s priemyslom.