Resources in sustainable model of Slovakia and the world prologue - Ivanička, Koloman
Rozvoj trvalo udržateľný, model sociálno-ekonomického rozvoja Slovenska. Implementácia plánu pre trvalo udržateľný rozvoj. Riadenie zdrojov spoločného vlastníctva. Svetové summity a ich ciele. Národný program pre trvalo udržateľný rozvoj, implementácia stratégií reštrukturalizácie v súlade s odporúčaniami medzinárodných summitov.