Meranie efektívnosti vysokých škôl v Slovenskej republike - Bányiová, Tatiana
Meranie a porovnávanie efektívnosti verejných vysokých škôl v Slovenskej republike. Na stanovenie efektívnosti a rankingu škôl bola použitá neparamentrická metóda obalovej analýzy údajov.