Regional identity: sustainable source and stimulator of economic development with particular regard to tourism - Silvan, Juraj
Regionálna identita ako dôležitý zdroj trvalo udržateľného národného bohatstva. Regionálna identita sa vníma v intenzívnom zmysle predovšetkým vo vidieckych územiach. Regionálna identita a cestovný ruch. Regionálna identita, prejavy duchovnej a materiálnej kultúry.