Elektřina a plyn ve vztazích EU-Rusko - Tichý, Lukáš
Energetické vzťahy Európskej únie s Ruskom, energetická bezpečnosť a vzájomná integrácia energetických trhov. Tretí liberalizačný balík v energetických vzťahoch EÚ-Rusko. Európska komisia verzus Gazprom.