Ekonomická úroveň regiónov ako jeden z faktorov subjektívnej percepcie kvality života - Černáková, Veronika
Problematika vzťahu ekonomickej úrovne územia a subjektívnej percepcie kvality života zo strany obyvateľov žijúcich na danom území .