Analýza postoja Slovákov k výške finančného rizika pri investovaní - Jurečková, Mária
Analýza faktorov, ktoré ovplyvňujú postoj Slovákov k výške finančného rizika pri investovaní na základe údajov z prieskumu, ktoré poskytla NBS.