Foreign trade and economic position of Slovakia in relation to Eastern European countries - Drieniková, Kristína, 1982-
Pozícia Slovenska v podmienkach zahraničnoobchodných aktivít. Participácia Slovenska v partnerstve Európska únia - Rusko. Rusko - strategický partner Slovenska. Účasť Slovenska v rámci iniciatívy Východné partnerstvo.