Kung-fu, pandy a Konfucius, ale co dál? - Flanderová, Linda
Svetovú mediálnu pozornosť púta čínsky hospodársky rast, miera znečistenia životného prostredia, nekvalitné výrobky, internetové piráststvo ako aj potlačovanie ľudských práv. Čína si tento deficit uvedomuje a investuje veľké peniaze do vylepšenia svojho národného imidžu a do posilnenia tzv. soft power.