[Polytical Systems of Visegrad Group Countries] - Štefančík, Radoslav, 1976-
Recenzia na publikáciu medzinárodného autorského kolektívu pod vedením Wojciecha Gizického. Politické systémy a predstavenie legislatívy, exekutívy a judikatívy štyroch stredoeurópskych štátov (Česka, Maďarska, Poľska a Slovenska).