Plíživá kuomintangizace Komunistické strany Číny - Fürst, Rudolf
Adaptácia vládnucej komunistickej strany Číny na novú situáciu v priebehu postkomunistickej ekonomickej transformácie. Súkromné vlastníctvo, súkromné podnikanie, investície zo zahraničia a neudržateľný vnútorný sociálny systém. Od revolúcie k evolúcii. Návrat späť k modernej post-dynastickej tradícii.