Přehrada Belo Monte: katastrofa v přímém přenosu - Šmída, Josef
Projekt priehrady Belo Monte v kocke. Zničenie rybolovu a obživy obyvateľstva. Vysťahovanie obyvateľov na betónové sídliská. Chamtivosť a zisk - iracionalita projektu.