Regions as strategic factors of dynamics and growth - Buček, Milan
Strategické regionálne zmeny v kontexte budúcej politiky EÚ. Regionálne disparity na Slovensku. Regionálny rozvoj a jeho strategické priority - efektívny a výkonný systém regionálnej podpory, regionálna konkurencieschopnosť a adaptačná schopnosť regionálnych ekonomík, diferencovaný systém regionálnej podpory.