Commodity market - stimulator of development - Chovancová, Božena
Komodity - definícia, klasifikácia. Komoditný trh v minulosti a v súčasnosti. Boom cien na komoditných trhoch vytvára negatívnu platformu pre podnikateľské aktivity na Slovensku. Je potrebné zamyslieť sa nad koncepciou budúceho využitia pôdy a vodných zdrojov na Slovensku. Problematika obchodovania s emisiami.