Vplyv reálneho výmenného kurzu na vývoj bežného účtu v krajinách strednej Európy - Mirdala, Rajmund
Analýza pôsobenia podstatných determinantov vývoja zahraničnej konkurencieschopnosti na vývoj bežných účtov krajín strednej Európy.