Budoucnost transformačního nástroje a západní Balkán - Fojtík, Petr
Rozširovanie Európskej únie ako dlhodobý, komplexný a dynamický proces. Vstup Chorvátska do EÚ. Chorvátsko včera, dnes a zajtra. Kodaňské prístupové kritériá. Relevancia a kredibilita procesu. Macedónsko, Turecko, Čierna Hora, Srbsko - čakatelia. Svetlo na konci tunela ukáže až čas.