Čo je to štíhly podnik? - Hrašková, Dagmar
Štíhlosť podniku znamená robiť len také činnosti v podniku, ktoré sú potrebné, robiť ich správne na prvýkrát, robiť ich rýchlejšie ako ostatní a pri minimálnych nákladoch. Prvky štíhlej výroby, štíhle pracovisko, štíhly vývoj, štíhla administratíva.