Psychologický kontrakt - Jarošová, Jana
Pre produktívnu spoluprácu sú rovnako dôležité očakávania zamestnanca i zamestnávateľa. Vývoj psychologickej zmluvy a jej porušenie. Rady pre zosúlaďovanie vzájomných očakávaní.