Zodpovedné podnikanie orientované na prírodné zákonitosti - Foltínová, Alžbeta
Podnikanie v súvislosti s prírodnými zákonitosťami. Rozmach podnikania v súvislosti s prírodnými zákonitosťami. Zelené podnikanie. Prekážky pri zavádzaní zeleného podnikania. Cesty k zabezpečeniu úspešného podnikania v súlade s prírodnými zákonitosťami.