Motivácia v práci lídra - Ljudvigová, Ivana
Výsledky výskumu motivácie ako základnej vodcovskej aktivity. Aké motivačné nástroje používajú vodcovia v slovenských podnikoch na úspešné dosiahnutie očakávaného cieľa. Frekvencia a význam využívania metódy cukru a biča. Využívanie odmien a služobného postupu nadštandardne pracujúcich zamestnancov vo vodcovskej práci.