Bankovnictví v bezpečí? - Kouba, Štěpán
Rozširovanie a poskytovanie bankových služieb prostredníctvom internetu. Bezpečnosť webových stránok a internetových aplikácií bánk. Prípady a útoky "hackerských" skupín na webové servery bánk a spravodajských spoločností. Príčiny a vyhodnotenie bezpečnostných rizík.