PCI: Pravidla pro platby kartami - Jareš, Petr
Spracovanie dát od začiatku prevedenia platby kartou, cez spracovanie transakcie až po parametre bezpečnej platobnej aplikácie a systému, ktorá danú transakciu spracováva.