Produkcia a nakladanie s komunálnym odpadom v EÚ - Stričík, Michal, 1969-
Celková produkcia odpadu v EÚ v kg na obyvateľa. Produkcia komunálneho odpadu v EÚ v kg na obyvateľa. Porovnanie nakladania s komunálnym odpadom: najlepšie a najhoršie krajiny EÚ a krajiny V4.