Separovanie komunálneho odpadu - realita v mnohých mestách a obciach na Slovensku - Stričík, Michal, 1969-
Výsledky dotazníkového prieskumu nakladania s komunálnym odpadom v mestách a obciach na Slovensku. Vývoz KO. Separované zložky KO. Faktory odrádzajúce občanov od separácie KO. Úroveň separácie.