Starostlivé plánovanie znižuje náklady - Brezovský, Jozef
Reverzná logistika. Zodpovednosť podniku za výrobok v priebehu jeho celého životného cyklu. Náklady na reverznú logistiku. Starostlivé plánovanie. Vzťah medzi zelenou a reverznou logistikou.