Náklady samospráv na separovanie komunálneho odpadu - Stričík, Michal, 1969-
Vplyv separácie odpadu na poplatok za vývoz KO. Výška poplatku za vývoz KO. Hodnotenie legislatívy v oblasti nakladania s KO v SR. Dôvody pre separáciu odpadu.