Postavenie finančnej kontroly v rámci vnútorného kontrolného systému - Konvalinková, Iveta
Základné zásady pri používaní a poskytovaní verejných prostriedkov. Vnútorný kontrolný systém orgánu verejnej správy. Finančná kontrola. Kontrola plnenia úloh. Vnútorný audit.