Policy for the support of creative economy - Tvrdoň, Jozef
Politika podpory kreatívnej ekonomiky. Britský pohľad na kreatívny priemysel. Fínsko v sektore kreatívneho priemyslu. Všeobecné a špecifické podmienky podpory vývoja kreatívnej ekonomiky.