Kvalitná zmluva znižuje nečakané riziká - Brezovský, Jozef
Poistenie skladovej budovy a v budove nachádzajúcich sa hnuteľných vecí. Požiadavka poisťovne - kompletná technická špecifikácia budovy. Posudzovanie spôsobu zabezpečenia vecí pre prípad krádeže. Neželané riziko. Požiar ako hlavné poistné riziko. Ochrana pred zemetrasením.