Ľudia a peniaze: ako udržať jedno i druhé - Belincová, Zuzana
Úloha personálneho manažéra spočíva v poskytnutí vhodných personálnych nástrojov na stanovenie a hodnotenie cieľov v procese riadenia výkonu. Zosúladenie personálnej stratégie s firemnou.