Transportnaja infrastruktura SR v kontekste obščej transportnoj politiki JEC - Gonda, Vladimír
Dopravná infraštruktúra a je vplyv na fungovanie ekonomiky a regionálneho rozvoja. Dopravná infraštruktúra Slovenskej republiky. Spoločná dopravná politika Európskej únie a SR. Niektoré vybrané otázky dopravy a dopravnej infraštruktúry SR.