Spoľahlivé varovanie chráni nás všetkých - Hudec, Marián
Košická spoločnosť Telegrafia vyvíja a vyrába sofistikované systémy, ktoré sa využívajú aj v priemyslových a energetických zariadeniach. Moderné technológie pre energeticky efektívnu prevádzku.