Firma by mala fungovať ako človek, ktorý chce dlho žiť - Jarošová, Jana
Strategické riadenie a umenie vytvoriť vynikajúcu stratégiu. Japonská filozofia Kaizen. Zásadné chyby, ktorých sa firmy dopúšťajú.