Uplatnenie RFID sa mení - Hudec, Marián
Rozšírenie možností RFID (Radio Frequency Identification - identifikácia na rádiovej frekvencii), ktorá bola pôvodne navrhnutá na identifikáciu tovaru. Možnosti jej rozširovania a uplatnenie v ďalších odboroch.