Mladí lidé a sociální politika: implikace pro sociální smír - Hrbková, Jana
Analýza sociálnej a medzigeneračnej solidarity a podmienok dosahovania sociálného zmieru vo vzťahu k postojom mladých ľudí k sociálnej politike a jej princípom.