Vývoj zahraničného obchodu západného Balkánu vo svetle pokračujúcej ekonomickej integrácie regiónu - Gabrielová, Petra
Analýza zahraničného obchodu krajín západného Balkánu a jeho vývoj z hľadiska ekonomickej integrácie s Európskou úniou a vzniku integračných štruktúr v rámci regiónu (CEFTA).