Význam strategického rozhodovania v mikropodnikoch a veľmi malých podnikoch na príklade Slovenskej republiky - Jankelová, Nadežda, 1966-
Skúmanie procesu strategického rozhodovania v mikropodnikoch. Modelové prístupy k procesu strategického rozhodovania. Oblasti strategických rozhodnutí v mikropodnikoch a veľmi malých podnikoch v SR.