Koncept Eurázijskej únie ako integračného zoskupenia - Bačišin, Vladimír
Recenzia na monografiu, ktorá analyzuje koncepciu eurázijstva z rôznych hľadísk. Zaoberá sa jej prameňmi a evolúciou. Koncepciu porovnáva s inými koncepciami v priestore SNŠ.