Slobodný softvér a softvér s voľným kódom licenčné podmienky pre slobodný softvér - Gregušová, Daniela
Pojem slobodný softvér - free software. Štyri práva resp. slobody, ktoré zaručuje slobodný softvér. Právy rámec pre slobodný softvér. Európska úniaa slobodný softvér.