Investície do ľudskíého kapitálu v období zrýchleného technického pokroku - Čaplánová, Anetta, 1967-
Význam ľudského kapitálu pre zabezpečenie rozvoja jednotlivých krajín i integračných zoskupení v podmienkach zrýchlených technologických zmien.