Prípadové štúdie v marketingu - Orbánová, Darina
Aktivizujúci prístup k učeniu využitím prípadových štúdií. Analýza podstatných znakov prípadovej štúdie ako vyučovacej metódy. Druhy prípadových štúdií. Základné kritériá, ktoré prispievajú k vytvoreniu dobrej prípadovej štúdie. Prípadové štúdie v marketingu. Výučba marketingu formou marketingových prípadových štúdií.