Alternative Approaches to Efficiency Evaluation of Higher Education Institutions - Furková, Andrea, 1975-
Alternatívne prístupy k hodnotenie efektívnosti výučby na slovenských ekonomických fakultách. Aplikácia dvoch odlišných kvantitatívnych prístupov - ekonometrického prístupu (Stochastic Frontier Analysis) a metódy multikriterálneho rozhodovania (PROMETHEE II). Skúmaných bolo 11 ekonomických fakúlt v období piatich rokov.