A trouble some current European phenomenon - the youth unemployment - Kováčová, Jaroslava
Fenomén nezamestnanosti mladých môže v budúcnosti priniesť klesajúcu pôrodnosť, medzigeneračné napätie a rôzne iné sociálno-ekonomické problémy. Dôsledky nezamestnanosti mládeže a opatrenia prijaté na riešenie tejto problematiky.