Festival tourism - the concept, key functions and dysfunctions in the context of tourism geography studies - Cudny, Waldemar
Festivalová turistika - pojem, kľúčové funkcie a disfunkcie v kontexte geografie cestovného ruchu. Článok aspoň čiastočne vyplňuje medzeru v geografickom výskume festivalov a festivalovej turistiky. Pozitíva a negatíva festivalovej turistiky.