Modelový aspekt analýzy ekonomických procesov podniku a metódy riešenia - Brezina, Ivan, 1963-
Problematika analýzy ekonomických procesov a riešenia zodpovedajúcich rozhodovacích úloh. Systémový prístup k modelovaniu ekonomických procesov. Metódy riešenia rozhodovacích úloh.